Vi vill vara med och bygga 
ett gott samhälle

Tryggt boende i orolig omgivning

 Tillbaka

Udden nattboende är ett boende för män och kvinnor som är utan sängplats och behov av en akut boendelösning en kortare tid. Vi öppnar Udden 19.00 och vi har insläpp fram till 23.00. På morgonen stänger vi 09.00 på vardagar och på helger.

Vi har sex trebäddsrum och tre enkelrum. I trebäddsrummen separerar vi män och kvinnor om de inte är ett par.

Enkelrummen finns för personer som har speciella behov eller omständigheter eller som har svårt att bo tillsammans med andra. Det rör sig vanligtvis om fysiska/psykiska eller hygieniska problem.

 

Vi har byggt upp boendet med utgångspunkt från de hemlösa och deras behov och det är snarare vi personal som är gäster i deras verklighet än tvärtom.

Udden nattboende är känt för att kunna ta hand om människor som ingen annan klarar av. Av 1500 olika individer som bott hos oss sedan starten och framför allt de flesta av de 200 personer från Stockholms stad som kommer till oss för att de är avstängda från alla andra ställen är bara 13 personer avstängda också hos oss.

Udden nattboende vill vi vara boendet med godaste maten, lugnaste nätterna, bästa personalen, trevligaste miljön, tydligaste reglerna, och lägsta kostnader av liknande jämförbara boenden med personal.