Vi vill vara med och bygga 
ett gott samhälle

"för mig som kom trasig och utan hopp, var det rena himmelriket..."

 Tillbaka

  Jag har bott här i cirka 10 nätter och jag tror aldrig jag har blivit så vänlig och omhändertagen någon gång. Personalen är underbar. De lyssnar och förstår, ger råd och hjälper till mer än dom behöver. God mat och mycket värme. Jag önskar att alla utan boende skulle få uppleva den värme och godhet som personalen ger här.

Till alla Stockholms kommuner så rekommenderar jag Udden för det här stället finns det inte många av i Sverige. Jag och Peter, ger mina varmaste och hjärtligaste rekommendationer att komma till Udden. Tack för ett varmt, vänligt och mänskligt bemötande.  

  För ett halvår sen blev jag och min sambo bostadslös. Vi har fått hoppa mellan olika hotell. Men den värme som vi har fått känna ifrån Udden är något vi aldrig glömmer. Tack för att ni finns all personal och vi kommer att rekommendera er. Både jag och Björn. Ni är guld värda allihopa.  

  För mej som kom trasig och utan hopp till Udden för snart två år sedan, var det rena himmelriket… Hade tidigare aldrig varit på ett härbärge, så jag hade ingen aning om vad som väntade. Så fort dörren öppnades kände jag en värme som slog emot mig. En leende människa som säger välkommen och är du hungrig? Röda mattan i korridoren, rent och fräscht och ledd till ett eget rum… Detta var början på mitt nya liv.

Tack Micke och alla andra i personalen som med sitt tålamod och kärlek till människor! Ni gör ett beundransvärt arbete varje kväll, natt och morgon, som hjälper trasiga människor att få en liten stund i sin svåra situation, att må bra! Gud Välsigne Er.