Vi vill vara med och bygga 
ett gott samhälle

Vi har tydliga och enkla regler

 Tillbaka

Nattboendet är öppet vardagar 19.00-08.00 (helger till 09.00). Insläppet är 19.00-23.00.

Platsen är behovspassad och för att få en plats behöver man en rekvisition från socialförvaltningen. För nya gäster finns möjlighet att komma in en natt om socialjouren godkänner.

Knivar, vapen, alkohol och droger får inte finnas på nattboendet. Har man något av detta låser vi in det tillsammans med jackor och väskor i ett skåp och visiterar därefter. Övrigt man vill ha med in visar man och godkänns av personalen. Insmugglad alkohol hälls ut och vapen beslagtas.

Maten på kvällen serveras mellan kl. 19.00-21.00. Finns varm mat efter 21.00 serverar vi den annars får man kvällsfika vid 22.00. Frukosten öppnar kl. 07.00. All mat äts vid mat- eller caféborden.

Du har ett låsbart skåp i korridoren för din jacka och väskor. Andra kläder ska finnas i garderoben i ditt rum. Tillhörigheter som finns på golvet eller på andras sängar kommer vi att slänga. Övrigt kan du lägga in i vårt förråd och hämta ut när du flyttar. Vi kan lagra dessa en vecka, sedan kan de slängas eller skänkas bort. Udden ansvarar inte för ägodelar som lämnats utan uppsikt.

Gäst som lämnar nattboendet på kvällen kan inte komma tillbaka samma kväll utan har förverkat sin sängplats för natten.

En röksug finns och det är enda stället man får röka på.

Var och en sover i den säng man fått tilldelad.

Personalen har rätt att städa och plocka i ordning i rummen utan den boendes tillåtelse.